Hvorfor bestille firmafrugt?

Frugt og grønt har mange sundhedsmæssige fordele. Det kan blandt andet sænke dit kolesteroltal og blodtryk, øge kroppens immunforsvar og forebygge overvægt. Alle de fantastiske fordele kan opleves ved et indtag af frugt og grønt, der svarer til den anbefalede daglige dosis på omkring 600 gram. Ud over alle de gode vitaminer og mineraler, som du finder i frugt, er det også en sund snack, som med fordel kan indtages i løbet af dagen for at holde dit blodsukker stabilt. Et stabilt blodsukker betyder, at dit energiniveau også er langt mere stabilt.

Når den travle hverdag står på, kan det dog være rigtig svært at indtage den anbefalede mængde af frugt og grønt hver dag. Især fordi det kan virke så meget lettere at snuppe en proteinbar eller måske en stykke chokolade, når den der velkendte, lille sult trænger sig på. Men valget bliver straks lettere, hvis arbejdspladsen altid har dejligt, friskt og velsmagende frugt stående fremme. Når frugten er lige ved hånden, er det pludseligt langt lettere at tage det sunde valg og spise et stykke frugt i stedet for at gå efter chokoladebaren i tasken.

Glæd dine medarbejdere med frisk frugt efter sæson

Frugtkasser fra Bjørn K Erhverv indeholder alle de kendte og smagfulde frugter som æbler, bananer og pærer. Vi ved dog også godt, at det hurtigt kan blive kedeligt, hvis du dag efter dag skal spise det samme æble og måske gøre det ekstra spændende med en banan i ny og næ. Derfor er vores frugtordning sammensat således, at du altid får frisk frugt, der samtidig passer til sæsonen.

Det kan for eksempel være appelsiner og klementiner i julemånederne eller en saftig blomme eller nektarin på en varm sommerdag. På den måde går du og dine medarbejdere ikke død i at spise det samme frugt hver eneste dag, og samtidig får I også alle de ernæringsmæssige fordele, der er i at spise frugt efter sæson.

Bestil jeres nye frugtordning, og sæt tænderne i frisk frugt hver dag

Når du bestiller en frugtkasse til dig og din virksomhed, bestemmer du selv størrelsen på denne alt efter, hvor mange medarbejdere I er, og hvor glade I er for den friske frugt. Med et abonnement på frugt til arbejdspladsen får I frugtlevering lige til døren. Det er let og bekvemt.
Hvis du vil høre mere om vores frugtservice eller bestille jeres nye frugtordning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at tage imod henvendelser og svare på de spørgsmål, du måtte have.

Følg os på Instagram